Blog - 03 juli 2019

Printerieur wat betekend dat?

Printerieur; een benaming welke steeds vaker over de tong rolt. Het woord verklapt het al een beetje… het is de combinatie tussen print en interieur. Oftewel het aankleden van je interieur doormiddel van print. Krijg ik dan een papieren tafel?

Restyle je bedrijfspand.

Je hebt een nieuw pand of je verlangt gewoon naar vernieuwing. Stoelen, tafels, kasten, we hebben het allemaal maar we missen toch een beetje sfeer en merkbeleving. Denk dan maar eens aan Printerieur. 

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hierbij enkele mogelijkheden op het gebied van Printerieur.

Textielframe

Textielframe; ook wel stretchframe genoemd. Een aluminium profiel gecombineerd met een stretchdoek. Dit frame is leverbaar tot een breedte van 5 meter! De doeken zijn makkelijk te vervangen zodat je snel en eenvoudig een andere look creëert.

Sierkussens / zitzak

Printen op textiel biedt een ruim assortiment aan producten. Neem onze indoor & outdoor kussens, zitzakken of schaduwdoek. Allemaal te voorzien van eigen print. Zo wordt vergaderen wel heel relaxt.

Akoestische panelen

Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. 

Fotobehang / wallwrap

De wandvisual is eigenlijk de hoofdrolspeler in Printerieur. Tranformeer een kale muur naar een eye catcher. Leuke tip; het rijksmuseum heeft een database vol kick ass beelden welke rechtenvrij gebruikt mogen worden. Heb je toch nog een rembrandt of Vermeer aan de muur hangen.

Freesletters

Laat freesletters monteren op de wand of op bijvoorbeeld de bar of balie. Freesletters trekken snel de aandacht. Deze kunnen direct op de ondergrond of op afstandhouders gemonteerd worden.

Keukens

Een nieuwe wrap trend. Restyle de keukenkasten doormiddel van wrap vinyl. Deze oplossing is vele maler goedkoper als je bent uitgekeken op de kleur. De wrap is na verloop van tijd te verwijderen zodat het origineel niet wordt aangetast. 

Raamfolie

Privacy, een kek kleurtje of het logo terug laten komen? Het kan allemaal door de inzet van een ruim assortiment raamfolies.

Whiteboards

Een onderdeel wat bij ons vaak over de toonbank gaat. Het gepersonaliseerd whiteboard. Wij bedenken en ontwerpen de layout welke aansluit bij de wensen. Onze whiteboarden zijn gemakkelijk te monteren en zijn zowel schrijfbaar als magnetisch.

say hello.

2019 © revived. Privacy

We werken samen met ambitieuze mensen en bedrijven.
Graag bouwen wij samen aan een mooiere toekomst.

info@revivedreclame.nl

Say hello

Info@revivedreclame.nl
+31(0)6 417 39 574

Kantoor

Plan-B
Hurksestraat 19, unit 1.34
5652 AH Eindhoven

Identity

Merkidentiteit
Merkbeleving
Visual identity 
Signing