case, Impact personal training club

Impact
Personal Training Club

Impact is de enige fitnessclub in Heeze-Leende waar persoonlijke begeleiding centraal staat. Wij zijn geen doorsnee sportcentrum, maar houden ons op hoog niveau bezig met het bevorderen van de gezondheid, vitaliteit en leefstijl van onze klanten. Impact verzorgt professionele trainingen voor recreanten, ervaren sporters en bedrijven en ondersteunt waar nodig door middel van gerichte coaching. 

wens _ eisen

Van der Linden Personal training is in een aantal jaren flink gegroeid. In de loop van tijd zijn de plannen verandert en worden er keuzes gemaakt. Een mooi moment dus voor een totale rebranding. Van der Linden heeft veel uitbreidingsplannen en daar sluit de huidige identiteit niet meer bij aan. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe naam en hebben de missie en visie verwerkt in de nieuwe huisstijl. Impact is geboren en de identiteit is doorgevoerd in de complete uitstraling. 

de klant aan het woord

“Dankzij Jos heeft Impact Personal Training Club Heeze een fikse transformatie ondergaan! Van een nieuw logo met bijbehorend promotie materiaal tot aan een prachtig textielframe in onze personal training studio!”

Jeffrey van der Linden • Eigenaar Impact

say hello.

2020 © revived. Privacy

We werken samen met ambitieuze mensen en bedrijven.
Graag bouwen wij samen aan een mooiere toekomst.

info@revivedreclame.nl

Say hello

Info@revivedreclame.nl
+31(0)6 417 39 574

Kantoor

Heeze
De Ambachten 70
5591 NJ, Heeze

Identity

Merkidentiteit
Merkbeleving
Visual identity 
Signing