Een merk is het onderbuikgevoel van een persoon over een product, dienst of organisatie.
Waarom doe jij wat je doet?

We make brands worth seeing.

Revived is een groeiend bureau. Opgebouwd uit 1 creatieve kop, een gevoelsmens met 2 rechter handen. Samen met ons specialisten netwerk, helpen wij bedrijven een boost te geven door middel van het bouwen aan een sterke merkidentiteit.
Zie ons als projectbureau op identiteit gebied.
Ontwerp, management/realisatie en onderhoud van het project met 1 aanspreekpunt, daar zijn we goed in.

Van complex naar simpel.
Ik houd van duidelijkheid, en de vraag: Waarom?…. Waarom? Omdat ik een streber ben naar resultaat en verbetering. Wij maken niet zomaar werk, wij willen mensen betrekken en inspireren. Samen naar een hoger doel. Dat simpele zie je ook terug in onze strategie. Het bieden van simpele handvatten waar het bedrijf zelf ook mee aan de slag kan.

Ik pak toch nog maar al te lief de bezem, in plaats van de bladblazer en staan nog eens graag op de steiger. Dat zijn de 2 rechter handen.

Strategie / Ontwerp

Alles begint met een goed verhaal, een missie, visie, waarden en doelen. Samen het beste uit de onderneming halen. Een onderscheidende identiteit creëren en fans maken van klanten en personeel.

Management / Realisatie

Als de fundering is gelegd kunnen we gaan bouwen. We maken de planning, schakelen alle specialisten in, maken korte lijnen en zorgen voor de hoogst haalbare kwaliteit. Alles tot in de kleinste details verzorgt. 1 aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen. Waarom genoegen nemen met goede werknemers als je de beste specialisten binnen handbereik hebt.

Onderhoud

Briefpapier op, extra bewegwijzering nodig of een nieuwe bedrijfswagen gekocht? Alle bestanden staan kant en klaar op onze server en zorgen dat jij snel de producten in huis hebt.

Het ontwerpbureau met 2 rechter handen.

Wij zorgen dat wat jij doet, waar je voor staat en hoe jij wil dat jouw klanten je bedrijf beschrijven, wordt ervaren in alles wat je doet en laat zien. Wij vragen je het hemd van je lijf en willen veel informatie ontvangen om de klant echt goed te kunnen helpen.

Wij zorgen dat de identiteit van het bedrijf doorgevoerd wordt tot in de kleinste details. Het soort papier, de materiaalkeuze voor de gevelreclame, visuals voor de fleetmarking, de bedrukking op de bedrijfskleding, ga zo maar door. Altijd streven naar de beste kwaliteit.
Wij werken voor MKB bedrijven, startende ondernemers en scholen. Ieder merk heeft een unieke manier van werken en heeft ook een unieke manier van aanpak nodig.

Merken maken we samen. Korte lijnen, 1 aanspreekpunt en plezier. 

Merkidentiteit.

Merkstrategie
Merkpositionering
Visual identity
Huisstijl
Logo design
Brandbook

Online.

Webdesign
WordPress
Mailing
Social Media

Merkbeleving.

Signing
Wayfinding
Fleetmarking
Interieur
Drukwerk

“een nieuw leven in blazen”

say hello.

2019 © revived. Privacy

We werken samen met ambitieuze mensen en bedrijven.
Graag bouwen wij samen aan een mooiere toekomst.

info@revivedreclame.nl

Say hello

Info@revivedreclame.nl
+31(0)6 417 39 574

Kantoor

Plan-B
Hurksestraat 19, unit 1.34
5652 AH Eindhoven

Identity

Merkidentiteit
Merkbeleving
Visual identity 
Signing

Sluit Menu