Blog - 29 Augustus 2019

Move, move,move!

Je bent al een tijdje aan het rondkijken. Wel doen, niet doen. Ja we doen het!
Je schakelt een bedrijfsmakelaar in en kijkt zelf wat rond op Funda Business. En jahoor…. wat denk je. Een fantastisch pand met groei mogelijkheden, precies op de juiste locatie. We gaan ervoor. Op de eerstvolgende vergadering komt het hoge woord eruit; we gaan verhuizen!

Toch maar eens verder kijken?

Een van de meest voorkomende periode om een rebranding te starten is op het moment dat het bedrijf gaat verhuizen. Niet zo raar want verhuizen doe je niet zomaar. Ga je verhuizen omdat jullie het pand uit groeien? of zijn die paar stenen wel erg duur geworden? En maak je helemaal geen gebruik meer van de ruimte? Beide gevallen hebben veel impact op het bedrijf. Niet gek dat een bedrijf er dan juist voor kiest om eens verder te kijken naar de huidige identiteit. 

Ik groei mijn pand uit.

Groei is vooruitgang. We willen meer, we kunnen meer. Meer personeel, elektrische auto’s. Het moet beter, functioneler en duurzamer. De mensen moeten nog duidelijker te weten komen wat we voor ze kunnen betekenen. We moeten de focus leggen op waar we echt goed in zijn. En dan onze klanten. Goede mensen hoor maar zo zakelijk, we zijn maar een advocatenkantoor. Misschien zouden we dan toch iets moeten doen aan dat roze en lichtblauw in onze huisstijl? 

Die paar stenen zijn wel erg duur.

Je zit al jaren op een A locatie midden in het centrum van Eindhoven. Het plan was om er een showroom te maken maar door de jaren heen is de corebusiness verandert. We leveren nu enkel vanuit onze werkplaats direct aan retail winkels. Toch zit je na al die jaren nog op dezelfde plek. Een goede plek die aansluit bij de doelgroep van toen maar die is door de jaren heen wel sterk veranderd. Misschien toch verhuizen? “Ach we zitten hier toch goed en ik heb zo’n hekel aan dat sjouwen en regelen” eigenlijk is dit niet veel anders met de bedrijfsidentiteit “Ach onze klanten weten ons toch te vinden, en ik heb echt geen tijd voor die gesprekken met een reclamebureau”. 

say hello.

2019 © revived. Privacy

We werken samen met ambitieuze mensen en bedrijven.
Graag bouwen wij samen aan een mooiere toekomst.

info@revivedreclame.nl

Say hello

Info@revivedreclame.nl
+31(0)6 417 39 574

Kantoor

Plan-B
Hurksestraat 19, unit 1.34
5652 AH Eindhoven

Identity

Merkidentiteit
Merkbeleving
Visual identity 
Signing