case, Lars Bogers Hoveniers

Lars Bogers
Hoveniers

Lars Bogers: een vakman in hart en nieren. Strevend naar unieke tuinen gevormd door kennis en geselecteerde materialen van hoge kwaliteit. De passie voor het vak en de kracht om net even anders te denken geven Lars Bogers Hoveniers belangrijke karakter eigenschappen. Altijd op zoek naar mogelijkheden en nieuwe producten om het resultaat nog mooier en beter te maken. Een vertrouwd en persoonlijk adres voor het bedenken, realiseren en onderhouden van inspirerende tuinen.

wens _ eisen

In het eerste kennismakingsgesprek kwam de passie en liefde voor het vak direct om de oren gevlogen. Een gedreven persoon, gestart aan één van zijn grootste droom. Lars wil tuinen maken, mooie en inspirerende tuinen. Een groene woonkamer creëren waar je “U” tegen zegt. Het verschil maken door unieke materialen, van hoge kwaliteit. Hij wil werk afleveren waar hij met het juiste onderhoud, over 10 jaar nog gelukkig van wordt.
Dat kwaliteitsgevoel moest ook door de gehele communicatie naar buiten worden uitgedragen. De naam had hij al, alles eromheen is in een nauwe samenwerking uitgegroeid tot een sterke en tijdloze identiteit.

de klant aan het woord

“Revived heeft mij absoluut verwonderd. Jos heeft mij in de tijd dat we de huisstijl aan het ontwikkelen waren volledig meegetrokken in zijn kijk en beleving die hij had gekregen over Lars Bogers Hoveniers. Jos heeft erg goed geluisterd naar mijn wensen en deze boven verwachting door gevoerd. Wat ik erg prettig vind, is dat ik alle vraagstukken over mijn communicatie bij Revived kan neerleggen. De identiteit is volledig uitgewerkt in tastbare middelen. Zo is mijn bus en aanhanger ontworpen en voorzien van belettering, het drukwerk geprint, klanten kunnen mij vinden via mijn nieuwe website en ik loop er netjes bij doormiddel van bedrijfskleding”

Lars Bogers • Eigenaar Lars Bogers Hoveniers

say hello.

2020 © revived. Privacy

We werken samen met ambitieuze mensen en bedrijven.
Graag bouwen wij samen aan een mooiere toekomst.

info@revivedreclame.nl

Say hello

Info@revivedreclame.nl
+31(0)6 417 39 574

Kantoor

Heeze
De Ambachten 70
5591 NJ, Heeze

Identity

Merkidentiteit
Merkbeleving
Visual identity 
Signing